Duschvägg i Skåne

Duschen är en plats som många förknippar med renlighet och avkoppling. Då vi spenderar mycket tid i den är det väsentligt att dess komponenter såsom duschväggar och duschdörr är tillverkat av hållbart material. Det är där vi på Glasinredarna kan komma in och tillämpa vår materialkunskap för att hjälpa dig hitta rätt partier till just din dusch.

Det vanligaste sättet att sätta in duschväggar idag är att man skärmar av ett hörn eller en del av badrummet. Väggen förekommer oftast i lite större badrum där den har uppgiften att fungera som en avdelare mellan dusch och resterande yta av badrummet. Avrinningen från själva duschen kan kompletteras med en snygg duschdörr om du inte vill använda dig av duschlist eller sockel.


Olika sorters glas för duschvägg och duschdörr

För att göra duschen mer personlig kan man tillämpa olika sorters glas. Vi på Glasinredarna erbjuder våra kunder måttbeställda duschväggar och duschdörrar. Glaset för dessa komponenter väljer du oftast utifrån de egenskaper som du vill att det ska ha.

Hos oss kan du välja mellan klart, sotat, frostat eller mönstrat glas till din dusch. Dessutom består våra väggar och dörrar endast av härdat glas. Denna typ av glas har en hög hållbarhet och om olyckan skulle vara framme spricker ej i stora skärvor. Med andra ord minskar det risken för skärskador vid fall.


Kontakta oss

Vare sig om du letar efter en duschlösning som skärmar av ett hörn eller en del av ditt badrum kan vi på glasinredarna hjälpa dig att finna rätt lösning. Genom vår erfarenhet av att ha arbetat med glas kan du som kund känna dig trygg med att resultatet vi leverera är alltid av hög kvalité. Om du har några funderingar kring de duschväggar och duschdörrar vi tillhandhåller så kan du lyfta luren och slå oss en signal. Vi ser fram emot ditt samtal!

duschglas
duschglas
duschvägg skåne