Glas till bastu i Skåne

Funderar du på att bygga en bastu i källaren eller en annan del av ditt hus? En bastu är den perfekta avkopplingsplatsen att ha tillgänglig i den stressiga vardagen. Glasinredarna har alla glaspartier som behövs för att kunna bygga just din drömbastu. Våra härdade bastudörrar och väggar tål de tuffa förhållanden som ställs utan risken att sprickor uppstår.

Med vår långa erfarenhet inom glasindustrin kan vi se till så du får ett bastuglas som håller oavsett vilken typ av värmekälla du använder i din bastu.


Fördelar med bastu inomhus

En inomhusbastu är det mest bekvämaste alternativet för den som vill ha en lättillgänglig sådan. Den blir snabbt en naturlig del av ditt hem och kan användas närsomhelst. Vi på Glasinredarna måttanpassar våra glasdörrar samt glasväggar. Detta så dem kan passa det valda rummet oavsett dess mått och utformning. Vi kan alltså med andra ord upprätta en bastu helt enligt dina önskningar samt förutsättningar


Glasdörr eller trädörr vilket är bäst?

Bastudörrar delas oftast in i två olika huvudkategorier trä och glas. Dörrar i glas är ett mer modernare alternativ till föregångaren som är gjord på trä. Den har snabbt gjort succé på marknaden, då den har en mängd fördelar att bidra med.

Glasdörren kan anpassas efter bland annat efter insynsförmåga, toning och tjocklek. Glaset kan vara helt färglöst eller ha en toning som matchar resten av inredningen. Vill du ha lite mer av en privat atmosfär i bastun kan du alltid se till att skaffa ett frostat glas framför ett klarglas. Det gör att kroppens siluett syns vagt, men inga detaljer kan urskiljas.

Glaset tillför dessutom ljus och luft till bastun. Det i sin tur gör att rummet inte upplevs som lika trångt och instängt som det skulle göra med andra material. Skulle du vilja höja denna känsla ytterligare rekommenderar vi dig att installera glasväggar med.


Kontakta oss

Vill du upprätta en bastu inomhus, men samtidigt inte tunna ut på känslan rymlighet? Då ska du låta oss på Glasinredarna fixa jobbet. Med våra glasdörrar och glasväggar kan du få en bastu som släpper in ljus samt skapar en rymligare atmosfär. Kontakta oss redan idag!

bastu skåne