UTERUM I SKÅNE


Det finns många anledningar till att man vill bygga ett uterum. Kanske du behöver plats för avslappning eller där du kan umgås med familj och vänner? Oavsett vad din anledning är kan vi på Glasinredarna hjälpa dig att förverkliga din uterums dröm. Med vår mångåriga erfarenhet inom branschen och goda kundserviceanda kan vi garantera att du blir nöjd med resultatet.


Frågeställningar inför bygge av uterum
När du funderar på att bygga ett uterum är det många frågor som ska besvaras. Vad är den främsta anledningen till att du vill skaffa ett uterum? när vill du kunna ha tillgång uterummet? ska det vara anslutet till huset eller fristående? Det kan kännas rent överväldigande att behöva ge svar på alla dessa frågeställningar. Därför ser vi gärna att du vänder dig till våra kunniga hantverkare på Glasinredarna så kan de hjälpa dig att göra rätt val utifrån dina behov och önskemål.

Beroende på om ett uterum ska brukas under sommarsäsongen eller året runt kan isolering behöva tillämpas. En vinterträdgård är den mest isolerade varianten av uterum. Rummet kan alltså brukas under årets alla månader då det är skapat för att bibehålla värmen och hålla en behaglig rumstemperatur. Med andra ord är uterummet isolerat från vägg till tak.

Letar man efter att rum som bara ska nyttjas under de varma tiderna på året räcker det med att bygga ett vanligt uterum. Då kan du skydda dig mot blåst men ändå njuta av solens alla strålar.


Kontakta oss för uterum
Oavsett om du har en färdig plan på hur ditt uterum ska se ut eller ej, kan du kontakta oss på Glasinredarna. Vi besitter kunskapen, erfarenheten och lyhördheten för att du som kund ska kunna känna dig hörd samt få dina behov tillgodosedda. Ta kontakt med oss idag för en kostnadsfri offert!

uterum skåne
uterum
uterum
uterum
uterum
uterum
uterum
uterum
uterum
uterum
uterum
uterum
uterum
uterum
Uterum glas
uterum glas