Uterumspartier i Skåne

Uterumspartier är de komponenter som ett uterum består av. Till detta samlingsnamn tillhör grundläggande delar som glastak, glasdörrar, glasräcke, skjut- och vikdörrar. Några saker som räknas till denna samling, men kanske inte är det första du tänker på är alla tillbehören. Exempel på sådana produkter är profiler för golvprofiler, täckskenor och notrör med flera.


Dessa beståndsdelar är lika viktiga som de grundläggande elementen då de faktiskt håller ihop bygget. Hos oss på Glasinredarna hittar du tillbehören du behöver när ditt glasräcke från oss behöver få sina utbytta!


Tillbehör gjorda i aluminium
Som glasinredare tillhandahåller vi en hel del tillbehör för vårt glasräcke. Detta så räcket lätt ska kunna underhållas och hålla i många år framöver. De tillhörande komponenterna som du hittar i vår webbutik är gjorda på aluminium. Vi väljer att tillverka dem i aluminium då det är lätt att arbeta och att anpassa. Dessutom har materialet god styrka samt korrisionshärdighet.


Stolpfritt glasräcke
Vi på Glasinredarna är stolta över att kunna erbjuda dig som kund ett stilrent och högkvalitativt glasräcke. Det stolpfria räcket har tagits fram ur ett perspektiv där enkelhet, säkerhet och maximal utsiktsupplevelse har varit i fokus. För att uppnå bästa möjliga resultat har vi utvecklat en standardprodukt grundad i en lättmonterad bottenfäst skena med starkt folierat 12,76mm härdat och laminerat glas. (alt. 16,76mm). Det innebär att två säkerhetsglas har blivit ihop limmade med hjälp av folie. Vi har valt att tillverka glasräcket på detta sätt för att minska risken att glasrutan går sönder vi eventuell sprickbildning.


Kontakta oss uterumspartier
Behöver ditt glasräcke som du köpt från oss få en komponent utbytt? Besök då vår online butik och beställ hem tillbehören du är i behöver. Om du känner dig tveksam över delens namn eller vill ha en rådgivning kan du alltid kontakta oss genom telefon eller mejl. Vi ser fram emot att hjälpa dig med uterumspartier och dess tillbehör!

uterumspartier skåne