Glasväggar i Skåne

Att införskaffa ett par glasväggar kan vara den perfekta lösningen för dig som vill uppleva öppenhet i ditt hem. En glasdörr kan förse inomhusmiljön med mer ljus samtidigt som det stärker känslan av exklusivitet. Hos oss på Glasinredarna kan du alltid förvänta dig glasväggar av högsta kvalité. Vi måttanpassar glaset så det funkar från golv till innertak. Med vår kunskap och långa erfarenhet som glasinredare kan vi garantera dig att du blir nöjd med resultatet!


Glasväggar som rumsavdelare
Vi på Glasinredarna erbjuder olika glaslösningar för ditt hem. Produkterna är av högsta kvalité som skänker funktionalitet såväl som en härlig känsla till rummet. Om du vill skärma av en del av eller hela rummet från resten av bostaden är våra glasväggar den perfekta lösningen för dig.

En glasvägg kan funka som en naturlig rumsavdelare utan risken att mörklägga och förminska känslan av utrymmet. Glaset har även ljudisolerande egenskaper vilket betyder att ljudnivån kan hållas på en behaglig nivå. Med andra ord får du en vägg som håller nere ljudnivån samtidigt som ljuset släpps igenom.


Olika sorters glas
Beroende på användningsområde kan olika sorters glas implementeras i glasväggen. Exempel på sådana glas är härdat och laminerat glas. Glasen hämtar sina styrkor utifrån hur de är skapta. Härdat glas värms först upp och kyls sedan ner lika snabbt. I samband med att detta sker uppstår tryckspänningar i glasets ytskikt och dragspänningar i mitten. Därmed tål glaset belastningar bättre än vanligt glas.

Ett laminerat glas får sina skyddande drag från dess bearbetningsprocess. Det betyder att två eller flera glasskivor varvas med folier i plast. Skulle glaset av någon anledning gå sönder håller sig glaset fast vid folien och minimerar risken för skärskador.


Kontakta oss
Glasväggar är ett praktiskt sätt att skärma av delar av hemmet. Väggarna kan även inkluderas som en del av husets egen fasad. Vi på Glasinredarna skräddarsyr våra glaslösningar efter dina behov och önskemål. Allt för att du som kund ska känna dig nöjd med resultatet. Skulle du ha några frågor kring de produkter vi erbjuder kan du kontakta oss så hjälper vi dig att finna rätt lösning!

glasväggar skåne