Glasräcke i Skåne

Om du vill ha ett glasräcke för altanen, balkongen eller inomhus miljön är vårt räcke det självklara valet för dig. Glas är ett av de mest slittåliga materialen byggmaterialen när det gäller räcken. Förutom dess hållbarhet är det även vackert att inreda med. Vi på Glasinredarna har lång erfarenhet av att arbeta med glasräcken för både inom och utomhus bruk. Glaset tillverkas med yttersta noggrannhet och mått anpassas efter användningsområdet.


Vårt mål är alltid att du som kund ska kunna få högkvalitativa glasräcken som möter dina förväntningar och önskemål.


Utomhusbruk & Inomhusbruk

Glas är ett material som har många bra egenskaper. Materialet är genomskinligt, tåligt och har förmågan att släppa igenom ljus. När det används i glasräcken stör det inte din vy samtidigt som det släpper igenom ljuset från solen. Glasinredarna erbjuder stilrena glasräcken som kräver minimal underhållning.


Det är vanligaste användningsområdet för räcket är utomhus på altanen eller balkongen. Dock betyder detta inte att det kan nyttjas inne i bostaden. Ett glasräcke kan användas som ett räcke i en trappa eller ett skydd vid en öppen övervåning. Räckena vi framställer anpassas efter din husutformning och monterar dem på plats. Du kan alltså slappna av och låta oss fixa monteringen!


Vårt glasräcke

Förutom att glaset släpper in ljus och ger full utsikt där det är installerat ökar det också säkerheten.


Kontakta oss
Om du funderar på att skaffa ett räcke till en befintlig eller nybygg altan är glasräcke ett bra val. Det kan fungera som ett vindskydd utomhus eller en avgränsning inomhus. Räcket håller väldigt länge samtidigt som det ger hemmet ett exklusivt intryck. Skulle du ha frågor kring vårt glasräcke eller några av våra andra produkter kan du kontakta oss på Glasinredarna!

glasräcke skåne