Glaspartier

Inredningsglas är ett samlingsnamn för olika sorters glaspartier som används i ens hem. Glaset kan fungera som en del av inredningen i din bostad eller bara som en vacker inredningsdetalj. Därför kan till exempel ett glasparti ha vissa funktionella egenskaper, men i samma ögonblick också anses som något vackert att titta på. Exempel på glaspartier som faller inom inredningsglas är trappglas och terrassglas.

Vi på Glasinredarna har lång erfarenhet av att framta sådana partier och installera dem för privata såväl som kommersiella byggnader. Detta tillsammans med vår goda service och snabba leverans gör oss oslagbara på marknaden bland andra glasinredare.

Trappglas

Glas är ett tacksamt material vars användningsområden är många. Eftersom glaset är beständigt och hållbart kan det fungera som ett avdelnings element i bostaden. Ett perfekt exempel på det är när glaset blir en del av trappan. Trappglas som det kallas kan delas in i två underkategorier glasräcke och glasvägg.

Glasräcke är ett räcke gjort på glas och ihop konstruerat med antingen pålar eller klämmor som håller det på plats. Det fungerar bra för inne- såväl som utebruk. Ett glasräcke kan du precis som med alla andra trappräcken hålla dig i när du ska gå ner för trappan. Ett annat glasparti som förekommer vid trappor är så kallade glasväggar. Dessa glasskivor placeras som en skyddande barriär för eventuella fall i sidled när man går i trappan. Oberoende vilket ditt skäl är till att behöva skaffa trappglas kan vi på Glasinredarna hjälpa till.

Terassglas
Som glasinredare kan vi erbjuda det mesta inom glaspartier. Vi tillverkar partier i glas för alla typer av uterum, inklusive terrass. Inom gruppen terrassglas nämns oftast förekommande glaspartier som glasväggar, glastak och glasräcke. Något som dock är unikt för terrassen som uteplats är att det kan monteras fast vindskydd i glas. Med dessa partier kan du njuta av terrassen utan att behöva utstå ruskigt väder och andra påfrestningar.

Kontakta oss
Är du intresserad av att investera i glaspartier för din uteplats eller inomhustrappa? Slå då oss på Glasinredarna en signal så hjälper vi dig. Vi kan ta fram kompletta glaslösningar såväl som enstaka glaspartier enligt dina önskemål och krav. Kontakta oss redan idag!


uterumspartier skåne